Jump to content
Banner ESAGames
Sign in to follow this  
Kaz3

Regulament forum

Recommended Posts

regulament.png.05e91cb52bc41724c29eb8a33b390b08.png

 

(i) Comunitatea SilverSky isi rezerva dreptul de a modifica acest regulament de cate ori este nevoie, fara a va anunta in prealabil. Odata cu modificarea acestuia, membrii pot suporta consecinte sau alte actiuni strabatute de noul regulament. Din moment ce v-ati inregistrat pe forumul nostru, sunteti de acord cu regulamentul de mai jos. (i)

 

1. Nu raspundem de conturile pierdute / furate sau "imprumutate". Comunitatea noastra va poate ajuta doar cu retrimiterea parolei sau aplicand metodele existente pentru recuperarea acesteia.

2. Un membru poate avea doar un singur cont pe aceeasi adresa IP.

3. Este interzisa folosirea cuvintelor sau a imaginilor jignitoare/cu tenta rasiala /pornografice in topicuri, comentarii, semnaturi, avatare, profilul dumneavoastra sau in orice alta parte. Mai mult, nu acceptam ca membrii sa foloseasca un limbaj lipsit de corectitudine si coerenta, cat si un limbaj licentios sau cu tenta vulgara. Mesajele respective vor fi sterse, iar membrii vor fi sanctionati.

4. Semnatura nu trebuie sa depaseasca aprox. 400px.

5. Postarile pe tema pirateriei este strict interzisa. Nu postati link-uri catre site-uri ce sustin pirateria, CD KEY-uri, crack-uri sau orice alte lucruri ce implica pirateria.

6. Nu incurajam jocurile de noroc, acestea fiind interzise. Singurele lucruri acceptate vor fi ponturile pentru pariuri.

7. Postarile off-topic, posturile aiurea, postarile pentru reputatie, double-post-ul, triple-post-ul sunt interzise. Functia EDIT este activata si va sugeram sa o folositi cu incredere.

8. SPAM-ul si BUMP-ul (pentru topicurile mai vechi de 30 zile) sunt interzise.

9. Reclama este strict interzisa. Postarile cu site-uri de gaming, servere concurente, link-uri catre alte comunitati sunt interzise.

10. Mesajele prin functia PM sunt inregistrate. La cererea unui utilizator, putem verifica PM-ul si vom stabili daca a existat reclama, cuvinte jignitoare, amenintari de orice fel.

11. Orice postari sau reactii negative catre membrii staff-ului sau catre comunitate sunt interzise. 

 

Termenii comunitatii:

1. Comunitatea SilverSky nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul postat pe acest forum. Mesajele si topicurile sunt vizualizate periodic de catre staff. Daca intalniti postari/membrii ce incalca regulamentul comunitatii, folositi functia REPORT sau trimiteti un mesaj privat catre un membru staff.

2. Prin utilizarea acestui serviciu, sunteti de acord ca nu veti folosi acest forum pentru a posta orice material fals, abuziv, inexact, vulgar, rasist, de hartuire, obscen, profan, cu orientare sexuala, amenintatoare, de invadare a intimitatii personale sau interzise de lege.

3. Sunteti de acord sa nu postati nici un material ce detine copyright (drepturi de autor), exceptie facand cazul in care dumneavoastra detineti drepturi de autor.

4. Pentru orice situatie neprevazuta de regulament, administratia comunitatii SilverSky are ultimul cuvant si acesta nu poate fi contestat.

5. Conducerea SilverSky isi rezerva dreptul de a intocmi o actiune fara a fi nevoiti sa ofere explicatii.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.