Jump to content
Banner ESAGames

jAlex

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Nou venit

About jAlex

 • Rank
  Amator

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nu o iau ca pe hate, n-am cum sa o dau cu flow neavand aparatura necesara pentru a putea sa inregistrez. Piesa asta sincer sa fiu nici nu prea am vrut sa o pun, avand in vedere ca inregistrarea nici nu a iesit prea bine dar am pus-o special sa primesc niste sfaturi ceva. O sa fiu mai relaxat la urmatoarea, nu o sa fiu asa crispat si vedem ce iese ! :) Mersi fain.
 2. Artist: jAlex (EU) Numele Piesei: NEWSCHOOL - OLDSCHOOL Productie: Big Snare Link piesa: Despre: In aceasta piesa vorbesc clar despre muzica newschool, imi exprim parerea despre muzica newschool si pe prima strofa o dau cu un stil 'newschool', urmand pe a doua strofa sa o dau cu flow oldschool, "Am crescut in scoala veche, acum e o ruina", vers prin care multa lume se poate simte, toti cei ce avem 14-15+ am crescut pe muzica Oldschool, La Familia, BUG Mafia, Parazitii. Prin versul "Vin in scoala noua, ma consider fiinta divina " doresc sa spun ca, cei ce dau pe un beat TRAP si au mesaj RAP, sunt O.G in muzica RAP. La fel piesa inregistrada pe telefon, cand o sa imi permit sa fac un mini-studio o sa fac, mix-master cam slabut dar merge, e decent, lucrez la mix-master ca sa invat.
 3. Artist: jAlex (EU) Numele Piesei: FAC PARIU Productie: Anabolic Beatz Link piesa: Despre: Piesa are un mesaj pentru cei ce cricita muzica si isi dau cu parerea (in sens negativ, hate), acorda mai mult hate ce nu e constructiv. Am scris piesa intr-o noapte, m-am pus si am inregistrat o pe 4 ianuarie, am incercat sa fac mix-master special astazi, am reusit ceva, am postat piesa si sper sa va placa. Cat mai multa sustinere va rog! <3 love you guys. Am inregistrat pe telefon de asta se aude asa.
 4. Dupa parerea mea, chit ca are 700 ep., este un anime ce o sa ramana in mintile copiilor nascuti pana in 2004. Anime-ul acesta pot spune ca ne-a invatat multe Cel putin pe mine!
 5. jAlex

  Un serial foarte bun, considerat cel mai bun serial ce nu este in lb. Engleza si difuzat de cei de la Netflix, in anul 2020 in 03 Aprilie s-a anuntat cel de-al 4 lea sezon.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.