Jump to content
Banner ESAGames

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Earlier
 2. Nu o iau ca pe hate, n-am cum sa o dau cu flow neavand aparatura necesara pentru a putea sa inregistrez. Piesa asta sincer sa fiu nici nu prea am vrut sa o pun, avand in vedere ca inregistrarea nici nu a iesit prea bine dar am pus-o special sa primesc niste sfaturi ceva. O sa fiu mai relaxat la urmatoarea, nu o sa fiu asa crispat si vedem ce iese ! :) Mersi fain.
 3. n o lua ca pe hate, da n ai flow deloc, parca sta cineva cu pistolul la capu tau si te obliga sa zici ca pe o poezie...
 4. Artist: jAlex (EU) Numele Piesei: NEWSCHOOL - OLDSCHOOL Productie: Big Snare Link piesa: Despre: In aceasta piesa vorbesc clar despre muzica newschool, imi exprim parerea despre muzica newschool si pe prima strofa o dau cu un stil 'newschool', urmand pe a doua strofa sa o dau cu flow oldschool, "Am crescut in scoala veche, acum e o ruina", vers prin care multa lume se poate simte, toti cei ce avem 14-15+ am crescut pe muzica Oldschool, La Familia, BUG Mafia, Parazitii. Prin versul "Vin in scoala noua, ma consider fiinta divina " doresc sa spun ca, cei ce dau pe un beat TRAP si au mesaj RAP, sunt O.G in muzica RAP. La fel piesa inregistrada pe telefon, cand o sa imi permit sa fac un mini-studio o sa fac, mix-master cam slabut dar merge, e decent, lucrez la mix-master ca sa invat.
 5. Artist: jAlex (EU) Numele Piesei: FAC PARIU Productie: Anabolic Beatz Link piesa: Despre: Piesa are un mesaj pentru cei ce cricita muzica si isi dau cu parerea (in sens negativ, hate), acorda mai mult hate ce nu e constructiv. Am scris piesa intr-o noapte, m-am pus si am inregistrat o pe 4 ianuarie, am incercat sa fac mix-master special astazi, am reusit ceva, am postat piesa si sper sa va placa. Cat mai multa sustinere va rog! <3 love you guys. Am inregistrat pe telefon de asta se aude asa.
 6. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 7. Aspecte importante ce trebuie stiute inainte de a face o cerere de tag personalizat: Puteti alege modalitatea de folosire a tagului ( pe nick sau steamid ) Adminii nu au voie sa posteze PRO/CONTRA la cererile de tag Pentru ca cererea sa fie acceptata aveti nevoie de minim 20 de ore jucate pe server sau o donatie de 1euro ( 1 boost gametracker.rs - tutorial ) Va puteti schimba tag-ul o data la cel putin doua saptamani,orice cerere facuta mai devreme va fii automat inchisa. Tag-urile sa nu fie de tenta rasista,jignitoare fata de ceilalti jucatori ai serverului sau sa contina cuvinte obscene. MODEL CERERE TAG / SCHIMBARE TAG: Nick / SteamID ( in functie de cum doriti tag-ul) Ore jucate / Dovada boost : Link de la ultima cerere: Tagul Dorit:
 8. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 9. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 10. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 11. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 12. Simulările rezultatelor sportive folosind jocuri video nu sunt ceva tocmai nou, de multe ori acestea reuşind să „ghicească” adevăratul câştigător în cadrul unei competiţii oficiale. În cazul Campionatului Mondial din 2018, FIFA 18 pare să fi ales bine, întrucât simulările sale din această primăvară desemnau Franţa drept campionul mondial incontestabil, cu 22 de mii de victorii simulate în plus faţă de următoarea echipă favorită a jocului, Brazilia. EA Sports se lăuda în luna mai că a folosit componenta DLC dedicată campionatului mondial în FIFA 18 pentru a simula întreaga competiţie. Astfel, EA a desemnat încă din primăvară Franţa drept echipa câştigătoare, însă a fost nevoie să aşteptăm până la sfârşitul campionatului din Rusia pentru a ne convinge de acest lucru. Tot EA a făcut publice statisticile bazate pe comportamentul jucătorilor de FIFA 18. Din 406 milioane de meciuri jucate, cele mai multe victorii au fost înregistrate de către cei care au jucat tot cu Franţa, cu 248 de mii de victorii la activ, urmat de jucătorii care preferau Brazilia cu 226 mii şi Germania cu 105 mii. Locurile 4 şi cinci sunt ocupate de Belgia cu 99 de mii şi Spania cu 59 de mii de victorii totale. Cele mai jucate finale în campionatele mondiale au fost între Franţa şi Belgia, cu un număr de 315.637 meciuri, urmat de Germania şi Franţa cu 146.474 meciuri şi Belgia împotriva franţei cu 145.973 meciuri. În realitate, Belgia şi Franţa s-au întâlnit în semi-finale, unde Franţa a câştigat cu scorul de 1-0. Când vine vorba despre popularitatea echipelor, Brazilia s-a bucurat de locul întâi cu 170 de milioane de meciuri jucate, urmată de Franţa cu 153 milioane, Argentina pe locul 3 cu 81 milioane, Belgia pe locul 4 cu 80 milioane de meciuri şi în cele din urmă Portugalia cu aproximativ 80 milioane de meciuri. Jocurile de la EA Sport sau estimat corect şi campioana din urmă cu patru ani, în cadrul Campionatului Mondial din Brazilia, unde Germania a plecat acasă cu trofeul. De asemenea, în cadrul ligii de fotbal american, NFL, seria de jocuri Madden a simulat câştigătoarea concursului Super Bowl în cadrul ultimelor 13 competiţii, estimând corect echipa câştigătoare în nouă cazuri. sursa-go4it.ro
 13. Topic inactiv de mai mult de 7 zile. Closed.
 14. RyaN

  Topic inactiv de mai mult de 7 zile. Closed.
 15. RyaN

  Topic inactiv de peste 7 zile.
 16. Zinnyo

  Topic inactiv de mai mult de 7 zile. Closed.
 17. Zinnyo

  Topic inactiv de mai mult de 7 zile. Closed.
 18. Zinnyo

  Topic inactiv de mai mult de 7 zile. Closed.
 19. Zinnyo

  Topic inactiv de mai mult de 7 zile. Closed.
 20. Zinnyo

  Topic inactiv de mai mult de 7 zile. Closed.
 21. Tot mai apreciate printre pasionaţii de jocuri pe Android, shooter-ele inspirate sau nu din titluri de mare succes lansate pentru platforma PC sau console au ajuns să rivalizeze în popularitate jocurile bazate pe realitate augmentată (AR), titluri precum Call of Duty Mobile şi PUBG MOBILE bucurându-se de un succes răsunător. Indiferent că se axează pe modul de joc first-person sau third-person, jocurile shooter pentru mobil se bucură de popularitate în creştere. Nu întâmplător, acestea sunt şi cele mai bine realizate jocuri de Android, dezvoltatorii punând efort considerabil pe obţinerea unei experienţe cât mai captivantă şi autentică, raportat la versiunea pentru PC. Iată care sunt cele mai bune jocuri shooter de Android, în anul 2019: Nume joc Versiune Android Link instalare Call of Duty Mobile minim Android 4.3 Play Store PUBG MOBILE minim Android 4.3 Play Store Fortnite minim Android 8.0 Epic Games Store Shadowgun Legends minim Android 6.0 Play Store Modern Combat Versus minim Android 4.1 Play Store Infinity Ops minim Android 4.1 Play Store Super Mecha Champions minim Android 4.1 Play Store Modern Strike Online minim Android 4.1 Play Store Modern Combat 5 minim Android 4.1 Play Store Afterpulse – Elite Army minim Android 5.1 Play Store
 22. Samsung Galaxy Fold este disponibil în România de numai o săptămână, însă pe plan internaţional, acest model a fost oferit spre vânzare în magazine încă din luna septembrie. Se pare însă că Samsung şi-a depăşit puţin aşteptările iniţiale, reuşind să vândă un număr foarte mare de unităţi de Galaxy Fold într-un timp foarte scurt, în ciuda faptului că acest model nu numai că este foarte greu de găsit, dar şi foarte scump. Galaxy Fold s-a vândut în număr de un milion de unităţi la nivel global, anunţă Samsung. Chiar dacă în comparaţie cu dispozitive flagship precum Galaxy S10, Note10 sau iPhone 11, această cifră poate părea mică, adevărul este că Samsung a reuşit ceva ce mulţi nu credeau posibil. A vândut un telefon de 2.000 de euro către un public foarte numeros, în ciuda faptului că este un produs nou, de nişă, din prima generaţie. In Romania, pe site-ul altex.ro telefonul costa 9.500 de lei si este disponibil pentru comanda cu 512 GB stocare. Desi este doar un telefon, poate intrece gaming-ul pe calculator, fiind avantajat de componentele pe care le are.
 23. Provocari clanuri Informatii esentiale: Inainte de a efectua o provocare va rugam sa cititi informatiile din topicul [Info] Gazduire clanuri. Membrii clanului care vor participa la duel trebuiesc mentionati obligatoriu in cerere. In acest topic se pot intocmi cereri cu privire la provocarile de tip Counter Strike 1.6, dar si CS:GO. Model: Nick-ul liderului: Numele clanului: Numele clanului provocat: Harta/Data/Ora: Numarul de runde: Server-ul ales: Nick-ul membrilor participanti: Alte mentiuni?: Ne rezervam dreptul de a modifica informatiile din acest topic fara a va anunta in prealabil.
 24. Gazduire clanuri Counter Strike 1.6 / Counter Strike:GO Informatii necesare: Pentru a gazdui un clan in comunitatea SilverSky trebuie sa ai un numar minim de 5 membrii. Clanul trebuie sa fie inscris pe gametracker si link-ul sa fie valabil. Membrii clanului trebuie sa respecte in totalitate regulile comunitatii, cat si cele impuse in acest topic. Fiecare clan are dreptul la o categorie separata pe forum si atribuirea unui banner de maximum 400x200px. Liderii clanului vor primi gradul de Clan Leaders, iar membrii acestuia vor primi gradul de Clan Members. Doar liderul principal al clanului poate intocmi sesizari cu privire la adaugarea/scoaterea gradului unui jucator din clanul acestuia. Daca clanul tau a fost provocat de altul si nu poti participa din motive bine intemeiate, poti amana duelul pe o alta data. In cazul in care ambele echipe nu ajung la un punct comun, un admin va decide data la care se va tine meciul respectiv. Daca o echipa nu se prezinta la mai mult de 5 meciuri, aceasta va fi exclusa din comunitate fara drept de apel. O echipa poate provoca un alt clan la o distanta de minim 7 zile. Ex: Daca echipa X doreste sa provoace echipa Y pentru a juca in data de 07.xx.yyyy, clanul X trebuie sa intocmeasca cererea de provocare in data de 01.xx.yyyy. Adminii sunt distribuiti de catre supervisori, iar deciziile acestora nu se pot contesta. Nici un meci nu se poate desfasura fara a avea minim un admin prezent. Reclamatiile catre admini se pot face doar in caz de limbaj vulgar, dezinteres cu privire la desfasurarea meciului, netestarea jucatorilor propusi spre analiza, nesanctionarea jucatorilor ce folosesc coduri, comportament abuziv sau alte obiectii ce nu includ deciderea scorului, alegerea mapei in cazuri neprevazute, etc. Adminii nu au dreptul de a refuza un meci la care au fost delegati doar daca acestia au avut conflicte cu membrii respectivi. Model gazduire clan: Nick-ul liderului pe forum: Numele clanului: Tag-ul clanului: Tipul clanului (CS 1.6, CS:GO): Numarul de membrii: Nick-ul membrilor pe forum: Categoriile dorite (Ex: Regulament, informatii, etc.): Banner-ul clanului: Ne rezervam dreptul de a modifica acest simbolic regulament/model fara a va anunta in prealabil. Ne rezervam dreptul de a ne selecta clanurile afiliate.
 25. RyaN

  Titlu: Game of Fhrones Gen: Fantezie-Actiune. Descriere: Lordul Eddard Stark este patriarhul Casei Stark, una dintre principalele case nobile din Cele Șapte Regate din Westeros, și conducătorul Nordului. Lângă cetatea Winterfell, copiii lui Eddard descoperă un lup străvechi mort, ai cărui pui au supraviețuit. Acest animal fiind simbolul Casei Stark, Eddard permite fiecăruia din cei șase copii ai săi să păstreze unul, ca animal de companie. Regele Robert Baratheon călătorește la Winterfell cu familia pentru a-i cere vechiului său prieten, Eddard, să devină Mâna Regelui, primul sfetnic și conducătorul militar al ținutului. Precedenta Mână, Lordul Jon Arryn, murise de curând. Soția lui Eddard, Catelyn Stark, primește o scrisoare de la sora ei, Lysa Arryn, în care se spune că moartea lui Jon Arryn a fost pusă la cale de regina Cersei Lannister și de puternica ei familie, Casa Lannister. Deși ezită să își părăsească îndatoririle și familia, Eddard este convins de soția lui să accepte postul, pentru a investiga moartea cumnatului său, Jon Arryn. Fiul mijlociu al lui Eddard, Bran Stark, îi surprinde pe regina Cersei și pe fratele ei geamăn, Jaime Lannister, în timp ce fac dragoste. Pentru a păstra secretă aventura lor amoroasă, Jamie îl aruncă pe băiat pe fereastra turnului în care se aflau. În mod surprinzător, Bran supraviețuiește, dar este în comă și schilodit pe viață. Deoarece Bran obișnuia să se cațere pe ziduri și pe pereții turnurilor, nimeni nu bănuiește nimic, crezând că băiatul a căzut accidental. Lordul Eddard călătorește spre sud, către capitala regatului, Debarcaderul Regelui, însoțind anturajul regelui și luând-și împreună cu el fetele, pe Sansa și pe Arya. Sansa, care are 14 ani, vrea să devină o adevărată doamnă, promițându-i-se că va deveni soția fiului de doisprezece ani al regelui, Joffrey. Însă tânăra Arya este băiețoasă și preferă compania servitorilor și a gardienilor. Un incident petrecut între Arya și Joffrey duce la executarea pe nedrept a lupului Sansei, dând prima măsură a cruzimii psihopate a moștenitorului tronului. Deși nu dorește asta, Arya își alungă lupul, pentru a nu avea aceeași soartă. La Debarcaderul Regelui, Eddard descoperă că Arya a adus cu ea, pe furiș, o sabie numită Acul. Resemnat cu gândul că nu va deveni niciodată o adevărată doamnă, el angajează un maestru spadasin să o antreneze. Catelyn oprește o încercare de asasinare a lui Bran, petrecută în timp ce acesta e în comă, lucru care dovedește că acesta nu suferise, de fapt, un accident. Ea călătorește pe ascuns la Debarcaderul Regelui pentru a-i spune soțului ei noutățile și a-i arăta pumnalul folosit de asasin. Ajunsă acolo, prietenul ei din copilărie, Petyr Baelish, cunoscut sub numele de Degețel, descoperă că pumnalul îi aparține fratelui lui Cersei, Tyrion Lannister, un om bolnav de nanism care e supranumit Pezevenghiul. Pe drumul spre casă, Catelyn se intersectează cu Tyrion și îl capturează, ducându-l la Eyrie, unde sora ei, Lysa, îl judecă și vrea să îl execute. Rămas fără opțiuni, Tyrion cere să fie judecat prin luptă și își obține libertatea atunci când companionul său câștigă duelul. La Debarcaderul Regelui, Eddard se ocupă de îndatoririle sale, investigând în paralel moartea Mâinii precedente. Regele Robert este interesat doar de băutură și distracție, așa încât organizează un turnir în cinstea noii Mâini. Mergând pe urmele lui Jon Arryn, Eddard află secretul care l-a ucis pe acesta: cei trei copii ai lui Robert și Cersei îl aveau ca tată pe Jaime Lannister, fiind, deci nelegitimi. Eddard îi oferă lui Cersei șansa de a fugi, dar ea refuză. Înainte de a fi informat despre descoperire, Regele Robert este omorât de un mistreț în timpul unei vânători, un accident pus pe seama stării sale de ebrietate. Fratele mai tânăr al lui Robert, Renly Baratheon, propune ca Eddard să se folosească de forțele lor combinate și să îi îndepărteze pe Cersei și pe copiii ei, înainte ca Lannisterii să poate reacționa. Eddard refuză, considerând un asemenea act lipsit de onoare. În schimb, îl angajează pe Degețel să o aresteze pe Cersei folosind garda cetății, urmând să o judece a doua zi. Degețel îl trădează și cumpără de la Cersei căpitănia gărzii, luându-l prizonier pe Eddard înainte ca acesta să apuce să anunțe public fărădelegile reginei. Garda lui Eddard este ucisă, Sansa este luată prizonieră, dar Arya reușește să fugă din castel cu ajutorul instructorului ei. Trăsăturile Aryei, nepotrivite vieții la curtea regală, o fac aptă să se ascundă și să supraviețuiască în mahalalele cetății. Joffrey este încoronat rege, iar Cersei îl convinge pe Eddard să semneze un act în care recunoaște că l-a trădat pe rege. El face acest gest pentru a salva viața fiicelor lui și în schimbul promisiunii că va fi exilat în Rondul de Noapte. Dornic să își demonstreze puterea, regele Joffrey își sfidează mama și îl execută public pe Eddard. Sansa este obligată să urmărească decapitarea tatălui ei, la fel cum face și Arya, din mulțime. Înainte de reacționa fără să gândească, Arya este scoasă din oraș de Yoren, un membru al Rondului de Noapte care aduna noi recruți. Astfel începe un război civil, cunoscut ulterior ca Războiul celor Cinci Regi. Sub pretextul răzbunării pentru capturarea fiului său, Tyrion, lordul Tywin Lannister pornește un război împotriva Casei Tully, familia Catelynei Stark și a Lysei Arryn. Robb Stark conduce armata nordicilor în Riverlands pentru a-l ajuta pe lordul Hoster Tully și a răzbuna moartea tatălui său. Asediul Riverrunului este condus de Jamie Lannister, în timp ce lordul Tywin își ține armata în sudul râului Trident, pentru a-l împiedica pe Robb să avanseze către Debarcaderul Regelui. Cu o mișcare îndrăzneață, Robb își desparte cavaleria și infanteria, prima trimițând-o spre Riverrun, iar a doua spre armata lui Tywin. Tywin, căruia i se alătură eliberatul Tyrion, respinge pedestrimea lui Robb, dar descoperă prea târziu că aceasta era doar o momeală. Curând după aceea, forțele lui Robb surprind și distrug armata Lannister campată în fața Riverrunului, capturându-l pe Jaime. Tywin se retrage în castelul Harrenhal. Cu viața lui Jaime în mâinile îndureratei familii Stark, Tywin este înfuriat că fiica lui, Cersei, nu l-a putut struni pe regele Joffrey. Demonstrându-și puterea pe care o deține asupra copiilor săi, lordul Tywin îi ordonă lui Tyrion să devină Mâna Regelui și să întărească controlul Casei Lannister asupra Debarcaderului Regelui. Renly Baratheon proclamă nelegitimitatea lui Joffrey și se declară Rege de Westeros, devenind al doilea din războiul celor cinci regi. Robb Stark devine al treilea, atunci când cei din casele Stark și Tully îl proclamă Rege al Nordului. Trailer:
 26. Numele filmului: Transformes The Last Kinght Genul: Actiune- Sf. Link catre vizionare: https://www.xfilme-online.org/transformers-the-last-knight-2017-online-subtitrat-hd.html Scurta povestire: Optimus Prime pleaca in cautarea creatorului acesta fiind "Contesa" aceasta il manipuleaza si-l aduce de parte ei pentru distrugerea pamantului. Trailer:
 1. Load more activity

Announcements

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.